Používáme cookies. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte.

Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Úvod » KAREL HADEK ® » Rostlinné oleje a másla » Rostlinné oleje » KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 215 ml


        

KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 215 ml

sleva 15%

SLEVA

 

Číslo produktu: h5040v
Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH
běžná cena 1 664 Kč
cena bez DPH: 1 230 Kč
cena s DPH (15 %):
1 414 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty produktu - (související produkty)

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
 
Cena:
KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 1000 ml
h5040j
KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 1000 ml
cena 6 541 Kč
KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 115 ml
h5040u
KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 115 ml
cena 760 Kč
KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 500 ml
h5040i
KH - AMARANTOVÝ OLEJ LZS 500 ml
cena 3 274 Kč

Informace

Vlastnosti a použití mimo potravinářskou oblast: 
Olej vykazuje dobrou roztíratelnost, vstřebatelnost. Vhodný je pro zralousuchou pokožku. Je vhodný při péči o pokožku s výskytem kožních problémů, jako jsou lupenka či atopický ekzém. Je znám pro své protizánětlivé účinky, které lze posílit přidáním vhodných éterických olejů. Napomáhá uklidňovat podrážděnou a zánětlivou pokožku. Vhodný je do regeneračních olejů, krémů či masážních olejů. Doporučeníhodná je kombinace s oleji z ANDSKÉ RŮŽE, BRUTNÁKU či PUPALKY. Vzhledem k jemnosti jej lze doporučit i k použití u dětí.

Fyzikální vlastnosti: 
Žlutá olejovitá kapalina, nepříjemné, jakoby zatuchlé vůně, desodo­rované druhy oleje prakticky bez vůně.

Relativní hustota: 
Při 20 °C cca 0,915 g/cm?.

Základní obsahové složky: 
Nenasycené mastné kyseliny – hlavní podíl kyselina linolová (C18 : 2) cca 45 %, kyselina olejová (C18 : 1) cca 24 %; nasycené mastné kyseliny – kyse­lina palmitová (C16 : 0) cca 19 %, kyselina stearová (C18 : 0) cca 3 %. Skvalen 5 až 8 %, vitamín E. Lecitin.
Je bohatý zdroj vitamínů B2 (riboflavin), E, B1 (thiamin), D, omega nenasycených mastných kyselin a mnoha prospěšných stopových prvků. Má největší obsah proteinů ze všech obilovin. Olej je zdrojem vápníku, hořčíku a kyseliny listové. Jeho nejcennější a jedinečnou složkou je skvalen.

INCI: 
Amaranthus caudatus Oil.

Skladování: 
Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10 °C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

 width=