Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00-17:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 701 Kč a máte dopravu ZDARMA

KH - PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena 500 ml

Fyzikální vlastnosti: Světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně.... celý popis
1 183 Kč
/ ks
1 056 Kč
bez DPH
Číslo produktu:h5011i
Výrobce:AKH
Varianty produktu
    KH - PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena 30 ml
    Fyzikální vlastnosti: Světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně....
    122 Kč
    / ks
    109 Kč bez DPH
    122 Kč
    / ks
    109 Kč bez DPH
      KH - PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena 100 ml
      Fyzikální vlastnosti: Světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně....
      364 Kč
      / ks
      325 Kč bez DPH
      364 Kč
      / ks
      325 Kč bez DPH
        KH - PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena 200 ml
        Fyzikální vlastnosti: Světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně....
        581 Kč
        / ks
        519 Kč bez DPH
        581 Kč
        / ks
        519 Kč bez DPH
        • Popis produktu
        • KH - PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena 500 ml
          KH - PUPALKOVÝ OLEJ lisovaný za studena 500 ml
          1 183 Kč
          / ks
          1 056 Kč bez DPH
        Popis produktu

        Fyzikální vlastnosti: 
        Světle žlutá olejovitá kapalina, téměř bez vůně.
        Relativní hustota: Při 20 °C cca 0,925 g/cm3.

        Základní obsahové složky: 
        Nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina linolová (C18:2) cca 74%, gamalinolenová (C18:3) cca 8–10%, olejová (C18:1) cca 6%, vitamíny, lecitin.

        Vlastnosti: 
        Díky obsahu gamalinolenové kyseliny, která je pro lidský organismus velice důležitá (účastní se syntézy prostaglandinů), lze tento olej velice dobře využít jako potravinový doplněk při různých kožních problémech, stejně tak jako součást kosmetických přípravků. Je jemný, dobře vstřebatelný.

        Použití: 
        K zevnímu použití se doporučuje jako komponent exkluzivních regeneračních olejů, krémů a masek. Zklidňuje pleť. Má velice příznivý vliv na citlivou, podrážděnou, popálenou (například slunečním zářením) a zánětlivou pokožku. Doporučuji pro ošetřování pleti postižené lupenkou, neurodermatitidou a ekzémy.

        INCI: 
        Oenothera biennis Oil

         width=

        +420 774 853 310

        (Po-Pá 9:00-17:00)

        0212718372 / 0600

        Číslo bankovního účtu / Kód banky

        DOPRAVA ZÁSILEK

        Nákup nad 1700,- Kč - ZDARMA

        Nákup nad 1000,- Kč - od 49,- Kč

        Nákup do 1000,- Kč - od 69,- Kč

        Kontaktujte nás
        CPKshop
        cpkshop@email.cz
        (Po-Pá 9:00-17:00)
        © 2014 - 2026 CPKshop.cz
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz