Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00-17:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

KH - AVOKÁDOVÝ OLEJ LZS 115 ml

Vlastnosti: Regenerační účinky, chrání pleť před vysoušením a zhrubnutím při mrazu a jiných nepříznivých vlivech okolního prostředí. Díky vysoké koncentraci nezmýdelnitelných složek (cca 6%) napomáhá regeneraci a zjemnění pokožky. Patří mezi oleje hustší a tužší. Čistý olej obsahuje přírodní UV fakt... celý popis
179 Kč
/ ks
160 Kč
bez DPH
Číslo produktu:h5002u
Výrobce:1. Aromaterapeutická KH
Varianty produktu
    KH - AVOKÁDOVÝ OLEJ LZS 1000 ml
    760 Kč
    / ks
    679 Kč bez DPH
    760 Kč
    / ks
    679 Kč bez DPH
      KH - AVOKÁDOVÝ OLEJ LZS 215 ml
      228 Kč
      / ks
      204 Kč bez DPH
      228 Kč
      / ks
      204 Kč bez DPH
        KH - AVOKÁDOVÝ OLEJ LZS 500 ml
        447 Kč
        / ks
        399 Kč bez DPH
        447 Kč
        / ks
        399 Kč bez DPH
        Kompletní specifikace

        Vlastnosti: 
        Regenerační účinky, chrání pleť před vysoušením a zhrubnutím při mrazu a jiných nepříznivých vlivech okolního prostředí. Díky vysoké koncentraci nezmýdelnitelných složek (cca 6%) napomáhá regeneraci a zjemnění pokožky. Patří mezi oleje hustší a tužší. Čistý olej obsahuje přírodní UV faktor ve výši 2–4.

        Fyzikální vlastnosti: 
        žlutozelená olejovitá kapalina s charakteristickou příjemnou vůní.

        Bod tuhnutí: cca +8 °C
        Relativní hustota: při 20 °C cca 0,915 g/cm3.

        Základní obsahové složky: 
        nenasycené mastné kyseliny - hlavní podíl kyselina olejová (C18:1) cca 56%, palmitová (C16:1) cca 20%, linolová (C18:2) cca 13%, palmitolejová (C16:1) cca 10% a linolenová (18:3) cca 1%, vitaminy A, B, D, E, karotenoidy, fytosteroly a lecitin.

        Použití: 
        Na suchou, citlivou, zánětlivou, zhrublou pokožku. Je součástí regeneračních a masážních přípravků. Uvolňuje ztuhlost svalstva. Součást přípravků na nohy: změkčí a zjemní např. ztvrdlé paty. Vhodný k přípravě pleťových masek. Vysoká koncentrace Vitaminu E předurčuje jeho využití jako přírodního stabilizátoru kosmetických přípravků.

        Skladování: 
        Uvedená trvanlivost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C).

        INCI: 
        Persea gratissima Oil

         width=

        +420 774 853 310

        (Po-Pá 9:00-17:00)

        0212718372 / 0600

        Číslo bankovního účtu / Kód banky

        DOPRAVA ZÁSILEK

        Nákup nad 1700,- Kč - ZDARMA

        Nákup nad 1000,- Kč - od 49,- Kč

        Nákup do 1000,- Kč - od 69,- Kč

        Kontaktujte nás
        CPKshop
        cpkshop@email.cz
        (Po-Pá 9:00-17:00)
        © 2014 - 2026 CPKshop.cz
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz