Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá 9:00-17:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. E-shop
  2. KAREL HADEK
  3. Rostlinné oleje a másla
  4. Rostlinné olejové maceráty
  5. KH - MĚSÍČKOVÝ OLEJ Doplněk stravy 115 ml

KH - MĚSÍČKOVÝ OLEJ Doplněk stravy 115 ml

Velikost 30 ml dodáváme ve skleněné lahvičce s pipetou, ostatní velikosti v plastové láhvi s uzávěrem. Rostlinné oleje jsou vhodnými nosiči nejen éterických olejů, ale tvoří i základ olejových macerátů. Olejový macerát je výluh rostliny v oleji, do kterého z ní přechází účinné (lipofilní v olejích r... celý popis
282 Kč
/ ks
233 Kč
bez DPH
Číslo produktu:h5203u
Výrobce:1. Aromaterapeutická KH
Varianty produktu
    KH - MĚSÍČKOVÝ OLEJ  Doplněk stravy 30 ml s pipetou
    99 Kč
    / ks
    82 Kč bez DPH
    99 Kč
    / ks
    82 Kč bez DPH
      KH - MĚSÍČKOVÝ OLEJ  Doplněk stravy 215 ml
      450 Kč
      / ks
      372 Kč bez DPH
      450 Kč
      / ks
      372 Kč bez DPH
      • Kompletní specifikace
      • KH - MĚSÍČKOVÝ OLEJ  Doplněk stravy 115 ml
        KH - MĚSÍČKOVÝ OLEJ Doplněk stravy 115 ml
        282 Kč
        / ks
        233 Kč bez DPH
      Kompletní specifikace

      Velikost 30 ml dodáváme ve skleněné lahvičce s pipetou, ostatní velikosti v plastové láhvi s uzávěrem.

      Rostlinné oleje jsou vhodnými nosiči nejen éterických olejů, ale tvoří i základ olejových macerátů. Olejový macerát je výluh rostliny v oleji, do kterého z ní přechází účinné (lipofilní v olejích rozpustné) látky. Tento způsob extrakce se tradičně nazývá macerace. V aromaterapii jsou maceráty jedinečnou a neodmyslitelnou součástí masážních a regeneračních olejů, krémů, balzámů a mastí.

      Fyzikální vlastnosti: 
      čirá, žlutá až oranžová olejovitá kapalina. Získává se macerací okvětních lístků měsíčku lékařského ve směsi rostlinných olejů.
      Bod tuhnutí: pod - 8 °C.
      Relativní hustota při 20 °C cca 0,92 g/cm3.

      Vlastnosti a použití: 
      Je vynikající pro výrobu regeneračních olejů, krémů, mastí a masek pro všechny typy pleti, zejména pak pro pleť zánětlivou a poškozenou nadměrným slunečním zářením. Je vhodný k výrobě přípravků na rozpraskané ruce, do olejů či krémů po opalování. V kosmetice se také uplatňuje jako součást čisticích olejů na citlivou pleť. Při stresových stavech se přidává do koupele v kombinaci s vhodnými éterickými oleji. Zastavuje růst bakterií, urychluje hojení hnisavých a špatně se hojících ran se zánětlivým okolím (např. bércové vředy).

      INCI: 
      Calendula officinalis Flower Oil

       width=

      +420 774 853 310

      (Po-Pá 9:00-17:00)

      0212718372 / 0600

      Číslo bankovního účtu / Kód banky

      DOPRAVA ZÁSILEK

      Nákup nad 1700,- Kč - ZDARMA

      Nákup nad 1000,- Kč - od 49,- Kč

      Nákup do 1000,- Kč - od 69,- Kč

      Kontaktujte nás
      CPKshop
      cpkshop@email.cz
      (Po-Pá 9:00-17:00)
      © 2014 - 2026 CPKshop.cz
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz